EasyManua.ls Logo

Lenovo ThinkStation E20 - Bruke Rescue and Recovery-Arbeidsområdet

Lenovo ThinkStation E20
90 pages
Print Icon
To Next Page IconTo Next Page
To Next Page IconTo Next Page
To Previous Page IconTo Previous Page
To Previous Page IconTo Previous Page
Loading...
4. Følg instruksjonene på skjermen.
v Hvis du bruker Windows Vista eller XP, følger du denne fremgangsmåten for å
gjenopprette ved hjelp av Rescue and Recovery-programmet:
1. Fra Windows-skrivebordet klikker du på Start → Alle programmer →
ThinkVantage → Rescue and Recovery. Rescue and Recovery-programmet
starter.
2. Klikk på Start avansert Rescue and Recovery i Rescue and
Recovery-hovedvinduet.
3. Klikk på ikonet Gjenopprett systemet fra en sikkerhetskopi.
4. Følg instruksjonene på skjermen.
Du finner mer informasjon om hvordan du utfører en gjenopprettingsoperasjon fra
Rescue and Recovery-arbeidsområdet, under “Bruke Rescue and
Recovery-arbeidsområdet”.
Bruke Rescue and Recovery-arbeidsområdet
Rescue and Recovery-arbeidsområdet ligger på et beskyttet, skjult område på
harddiskstasjonen som fungerer uavhengig av Windows-operativsystemet. Dette
gjør det mulig for deg å utføre gjenopprettingsoperasjoner selv om
Windows-operativsystemet ikke starter. Du kan utføre disse
gjenopprettingsoperasjonene fra Rescue and Recovery-arbeidsområdet:
v Redde filer på harddisken eller fra en sikkerhetskopi
Fra Rescue and Recovery-arbeidsområdet kan du søke etter filer på
harddiskstasjonen og overføre dem til en nettverksstasjon eller et annet
lagringsmedium, for eksempel en USB-enhet, plate eller en diskett. Denne
løsningen er mulig selv om du ikke har sikkerhetskopiert filene, eller det er gjort
endringer i filene etter at du sikkerhetskopierte dem sist. Du kan også redde
enkeltfiler fra en Rescue and Recovery-sikkerhetskopi på din lokale
harddiskstasjon, en USB-enhet eller en nettverksstasjon.
v Gjenopprette harddiskstasjonen fra en Rescue and Recovery-sikkerhetskopi
Hvis du har sikkerhetskopiert harddisken ved hjelp av Rescue and
Recovery-programmet, kan du gjenopprette harddisken fra en Rescue and
Recovery-sikkerhetskopi selv om du ikke kan starte Windows-operativsystemet.
v Gjenopprette harddiskstasjonen til fabrikkinstallerte standardinnstillinger
Fra Rescue and Recovery-arbeidsområdet kan du gjenopprette hele innholdet på
harddiskstasjonen slik at du får tilbake standardinnstillingene som ble levert fra
fabrikken. Hvis du har flere partisjoner på harddiskstasjonen, har du mulighet til
å gjenopprette de fabrikkinstallerte standardinnstillingene til C:-partisjonen og la
de andre partisjonene være slik de er. Siden Rescue and Recovery-
arbeidsområdet fungerer uavhengig av Windows-operativsystemet, kan du
gjenopprette de fabrikkinstallerte standardinnstillingene selv om du ikke kan
starte Windows-operativsystemet.
ADVARSEL: Hvis du gjenoppretter harddiskstasjonen fra en Rescue and
Recovery-sikkerhetskopi eller gjenoppretter harddiskstasjonen til de
fabrikkinstallerte standardinnstillingene, blir alle filene i den primære
harddiskpartisjonen (vanligvis stasjon C:) slettet under gjenopprettingen. Hvis det
er mulig, bør du lage kopier av viktige filer. Hvis du ikke kan starte
Windows-operativsystemet, kan du bruke funksjonen Redd filer i Rescue and
Recovery-arbeidsområdet til å kopiere filer fra harddiskstasjonen til andre medier.
48 Brukerhåndbok

Table of Contents