EasyManua.ls Logo

Lenovo ThinkStation E20 - Indítási Eszköz Sorrendjének Kiválasztása Vagy Módosítása; Részletes Beállítások; Kilépés a Setup Utility Programból

Lenovo ThinkStation E20
88 pages
Print Icon
To Next Page IconTo Next Page
To Next Page IconTo Next Page
To Previous Page IconTo Previous Page
To Previous Page IconTo Previous Page
Loading...
Indítási eszköz sorrendjének kiválasztása vagy módosítása
Az indítási eszközök beállított sorrendjének megjelenítéséhez vagy tartós módosításához
tegye a következőket:
1. Indítsa el a Setup Utility programot. Lásd: “Setup Utility program indítása” oldalszám:
53.
2. A Setup Utility program főmenüjében válassza a Startup elemet.
3. Válassza ki az eszközöket a Primary Boot Sequence (elsődleges rendszerindítási sorrend),
az Automatic Boot Sequence (automatikus rendszerindítási sorrend) és az Error Boot
Sequence (hiba rendszerindítási sorrend) számára. Olvassa el a képernyő jobb oldalán
megjelenített információkat.
4. A mentéshez nyomja meg az F10 billentyűt, majd lépjen ki a Setup Utility programból.
Lásd: “Kilépés a Setup Utility programból”.
Részletes beállítások
Egyes számítógépeken az Advanced menü magában foglalja a HyperThreading beállítás
engedélyezését vagy letiltását. Ez a szolgáltatás csak HyperThreading-et ismerő operációs
rendszerekkel - mint például a Windows 7 és a Windows Vista - működik. A HyperThreading
funkció alapértelmezés szerint engedélyezve van. Azonban, ha olyan operációs rendszert
használ, amely nenm ismeri a HyperThreading funkciót, miközben a funkció engedélyezett
állapotban van, akkor a számítógép teljesítménye legyengülhet. Ezért, állítsa mindig a
HyperThreading funkciót Disabled állapotba, amíg nem biztos abban, hogy operációs
rendszere támogatja-e a HyperThreading szolgáltatást.
Kilépés a Setup Utility programból
Miután befejezte a beállítások megtekintését vagy módosítását, nyomja meg az Esc billentyűt
a visszatéréshez a Setup Utility program főmenüjébe. Ehhez lehet, hogy többször is meg kell
nyomnia az Esc billentyűt. Azután, tegye a következők egyikét:
v Ha el szeretné menteni az új beállításokat, nyomja meg az F10 billentyűt, majd lépjen ki a
Setup Utility programból.
v Ha nem kívánja elmenteni a beállításokat, akkor válassza az Exit → Discard Changes and
Exit lehetőséget.
v Ha vissza szeretne térni az alapértelmezett beállításokhoz, nyomja meg az F9 billentyűt az
alapértékek betöltéséhez.
56 Felhasználói kézikönyv

Table of Contents