EasyManua.ls Logo

Melitta CI E970-103 - Page 145

Melitta CI E970-103
Print Icon
To Next Page IconTo Next Page
To Next Page IconTo Next Page
To Previous Page IconTo Previous Page
To Previous Page IconTo Previous Page
Loading...
145
Hantering av menyerna
Bruksanvisning: Melitta
®
CI
®
|
1834-0618 | 2018-08
SE
Undermenyn "My Coffee"
Här kan du bestämma olika inställningar
för drycker både för standardbryggning
och My-Coffee-bryggning.
■ Inställningar standardbryggning:
Sparade inställningar kan hämtas direkt
via respektive funktionsknappar.
■ Inställningar My-Coffee-bryggning:
Mata in individuella inställningar för
drycker, för upp till fyra personer.
Redigera användarprofi l
■ Öppna undermenyn My Coffee.
■ Välja öskad användarprofi l. Vid
idrifttagning fi nns Namn 1 till Namn 4 att
välja mellan.
Ange användarnamn
■ Öppna undermenyn My Coffee.
■ Välja öskad användarprofi l.
■ Välj menypunkten Ändra namn.
■ Välj de enskilda bokstäverna i namnet.
Den första bokstaven skrivs automatiskt
med versal. Upp till nio tecken kan
matas in.
■ Välj för att radera en bokstav.
■ Välj det tomma fältet för att mata in ett
mellanslag.
■ Välj Exit för att spara namnet.
Ange användarinställningar för drycker
■ Öppna undermenyn My Coffee.
■ Välja öskad användarprofi l.
■ Välj en dryck
(t.ex. Latte Macchiato).
■ Välj en egenskap
(t.ex. Mjölkmängd).
■ Völj önskad mängd (t.ex. 80 ml).
Om inställningen för en egenskap inte
ändras används fabriksinställningen.
Direktsparfunktion:
Om du under pågående My-Coffee-
bryggning ändrar inställningar, för t.ex.
bryggmängd eller kaffestyrka, sparas
ändringarna direkt under det valda
användarnamnet.
Följande inställningar är möjliga:
■ Bryggmängd: 30 ml till 220 ml
■ Kaffestyrka: kan ställas in i fyra steg
(från
= inte så starkt till
mycket starkt)
■ Bryggtemperatur: låg, medel, hög
■ Mjölkskum, mängd: 10 ml till 220 ml
■ Mjölkmängd: 0 ml till 220 ml
Aktivering/inaktivering av användare
Användaren kan inaktiveras. Inaktiverade
användare fi nns fortfarande kvar men kan
inte öppnas med hjälp av
My-Coffee-knappen.
..
■ Öppna undermenyn My Coffee.
■ Välja öskad användarprofi l.
■ Välj menypunkten Aktiv/Inaktiv.
■ Välj menypunkten Aktiv/Inaktiv. En
avbockning bakom Inaktiv bekräftar att
inaktiveringen utförts.
■ Gör på samma sätt för att åter aktivera
användaren men välj denna gång
menypunkten Aktiv.

Table of Contents