EasyManua.ls Logo

Vatech EzSensor

Vatech EzSensor
50 pages
To Next Page IconTo Next Page
To Next Page IconTo Next Page
To Previous Page IconTo Previous Page
To Previous Page IconTo Previous Page
Loading...
Appendix
3. Error Code
1. Code 0
Message : USB device driver is not installed.
Solution : Please install device driver again.
2. Code 1
Message : USB driver can't detect connected sensor device. Check connection.
Solution : Check and re-connect USB cable.
3. Code 2
Message : USB device driver is not working properly.
Solution : Re-install the driver.
4. Code 3
Message : Capture program is already running.
Solution : Please close other program.
5. Code 4
Message : Detector's response time-out.
Solution : Check and re-connect USB cable. Contact Customer Service.
6. Code 5
Message : Data communication error.
Solution : Re-connect USB cable.
7. Code 6
Message : Data communication error.
Solution : Re-connect USB cable.
8. Code 7
Message : Canceled image capturing.
Solution : User canceled image capture. Please try again.
42

Other manuals for Vatech EzSensor

Related product manuals