EasyManua.ls Logo

Vatech IOS-U20IF

Vatech IOS-U20IF
74 pages
To Next Page IconTo Next Page
To Next Page IconTo Next Page
To Previous Page IconTo Previous Page
To Previous Page IconTo Previous Page
Loading...
64
A.2 Error Message
1. USB device driver is not installed.
Solution: Please install the device driver again.
2. Control box cannot be initialized.
Solution: Check and re-connect the USB PC cable.
3. USB device driver is not working properly.
Solution: Re-install the driver.
4. Capture program is already running.
Solution: Please close any other programs.
5. Detector response time-out.
Check and re-connect the USB PC cable. Please try again.
If the same message is displayed again, contact Customer Service.
6. Data communication error.
Solution: Re-connect the USB PC cable.
7. Canceled image capturing.
This means that the user canceled image capture. Please try again.
8. Cannot find dark frame.
Solution: Restore the EzSensor HD’s calibration data from the S/W installation CD or re-
calibrate the sensor. If the same message is displayed again, contact Customer Service.
9. Cannot find bright frames for calibration.
Solution: Reinstall the EzSensor HD driver.
10. Bad Pixel Map correction error.
Solution: Restore the EzSensor HD’s calibration data from the S/W installation CD or re-
calibrate the sensor. If the same message is displayed again, contact Customer Service.
https://stomshop.pro

Related product manuals